vrijdag 16 juli 2010

Gatorland en international!!


Vandaag was het idee om naar de krokkies te gaan.
De buurtjes waren naar Universal en wij gingen op pad met z'n drietjes.
dat werd Gatorland.Een leuk park waar je bijna omkomt van de krokodillen en ander gespuis.Zo waren wij getuigen van een race van enkele krokodillen die een kip uit de lucht moesten happen. Dat was moet ik zeggen een aardig gezicht om te zien.
Na deze show zijn we wat gaan slenteren door het park waar we verschillende kroko's en alie's hebben aanschouwd.inclusief de albino krokodillen.

Na een uurtje of 2 en een half hadden we het wel gezien daar en besloten om de International Drive is af te rijden om te zien wat daar zo was.We maakte eerst een stop bij de Subway want de innerlijke mens klaagde over honger.Hier ontstond het volgende plan om een helicopter vlucht te maken.Dit was een zeer leuk om te doen.We stonden binnen 10 min.weer aan de grond met een ervaring rijker.

We zijn toen wat verder gereden en gestopt bij een sportzaak met een leuke voor gevel.(zie foto)

Binnen was het niet zo boeiend dus waren daar zo weer vertrokken.
Morris wilde hierna wel nog even naar soccerworld ook een sportzaak maar dan alleen met voetbalshirts. Helaas was er niets bij van zijn smaak of favoriete club.

Moe maar voldaan kwamen wij aan in ons villa waar de buurtje inmiddels ook weer waren gearriveerd.
S'avonds hebben we thuis gezamelijk gegeten en de honkbal wedstrijd New York Yankees tegen de Tampa Rays gekeken. Helaas verloren de Tampa Rays met 5 tegen 4.
Inmiddels gaat bij mij het lampie bijna uit dus hou jullie morgen weer op de hoogte over de avonturen van de Wiesemannen en de Carapeta's........

3 opmerkingen:

  1. Hi Frans, heb je geen foto's vanuit de helicopter. Jullie stonden wel weer snel met de beentjes op de grond. Welk gedeelte van Orlando / parken heb je gezien ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf zeg zo,n helicopter vlucht, daar zou ik ook wel foto's van willen zien. Geen idee wat dit kost het lijkt mij ook heel erg geinig..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een leuke dag en ook jammer dat je geen fotos van de heli hebt.
    marij

    BeantwoordenVerwijderen