vrijdag 16 juli 2010

Genieten!!

Gistermorgen besloten we om lekker aan de pool te blijven.
Heerlijk gezommen en af en toe een potje watervolly.
S'middags wilde Morris graag bij de Dicks sportshop op de 27 kijken.
Dat is een zeer grote sportwinkel waar je voor elke sport of hobby terecht kan.Zo ook Morris,die naar buiten kwam met een eerste honk handschoen.
Voor de prijs hoef je het hier niet te laten.
Ook liepen we nog even via de pet store naar de best buy altijd leuk om te kijken daar.In de verte zagen we zeer donkere wolken verschijnen dus we moesten haast maken wilde we weer droog overkomen in de auto.Helaas de auto gingen we niet meer halen.
Wat een storm kwam hier voorbij zeg, grote knallen en lichtflitsen. We moesten even in de wachtkamer voordat we weer terug konden richting Clermont.

Eenmaal weer terug in de villa hadden we het idee om de avond door komen in Downtown Disney met als aantekening dat als het nog zou regenen we thuis een filmpie zouden kijken. Gegeten hebben we bij de LongHorn en natuurlijk was het weer heerlijk.Toen we weer buiten stonden was het nou niet echt droog dus we besloten om richting huis te gaan. Nu kun je onderandere bij de Wallmart een dvdtje huren.
Je kan dat bij de redbox doen. Dat is een kast waar je voor 1 dollar een film kunt huren. Via je credit card krijg je je film. Ik moet zeggen zeer handig en makkelijk.

Zo zijn we voldaan de avond doorgekomen. Downtown Disney wacht wel op ons.....

1 opmerking:

  1. Hi Frans,

    is ook vakantie he, lekker een filmpje huren en "thuis" op de bank kijken !!

    BeantwoordenVerwijderen