woensdag 21 juli 2010

Seaworld!!


We hebben vandaag Seaworld aangedaan.Een speciale, namelijk de VIP tour.
Leuke tour in zeven uur door het park struinen met voorrang bij elke show en atractie.Ik zou als je een special tour wilt doen dit aanraden, wat was dit leuk zeg.
We begonnen met een bezoekje aan de manta's.Met een bakje met visjes konden we ze voeren. Het was de bedoeling dat je die tussen je vingers vast hield zodat de manta's ze uit je vingers konden opzuigen.Dit was er leuk om te doen. Via de schildpadden zijn we doorgelopen naar de dolfijnen show.
Deze show de Blue horizons zit mooi in elkaar. De muziek de dolfijnen natuurlijk ,maar ook de vogels die mee doen maken er een mooi geheel van.Na deze show zijn we de buren gaan voeren. Ook hier kregen we weer een bakje met verse vis en instructies over hoe de dieren te voeren.
Na deze indrukwekkende voerminuten doorgelopen via de pinquins naar de zeehonden. die konden ook een visje krijgen van ons dus die stonden al te wachten voor dit lekkers.
Ook de jonkies waren van de partij.Na dit festijn krijgen wij ook honger dus kregen we van Chani (onze reisleidster voor vandaag)een uurtje de tijd om ook onze maagjes te vullen.Na dit uurtje voldaan met een een kipburger en een cheesecake gingen we richting het Shamu stadium. Vorig jaar hebben we ook deze show gezien en was toen een stuk interessanter.Dit komt natuurlijk door het tragische ongeluk afgelopen februari waarbij een trainster om het leven kwam. De show was een stuk korter en alles deden de trainers om het bad heen wat niet ten goede kwam van de show,maar wel begrijpelijk. Na Shamu gingen we de drie rides doen. Na de Manta was de tour ten einde.Ik moet zeggen dat het de moeite waard is om dit te doen. Maar let op!!! Als je dit doet kost deze tour extra. Dus entree plus de tour....
We reden voldaan terug naar onze casa waar we nog een lekkere pizza hebben gegeten en naar bed zijn gegaan omdat we morgen vroeg op moeten voor Morris zijn clinic (hopeijk gaat die nu wel door)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten